خورش آلوچه با مرغ یکی از غذای های محلی و سنتی زنجان است که پخت آن را برای شما عزیزان پیشنهاد می کنیم.
مواد لازم:
نصفی از یک مرغ
پیاز سرخ شده:۴ قاشق سوپخوری
آلوچه برغان:۲۵۰ گرم
هویج:۳ عدد
رب گوجه فرنگی:۲ قاشق سوپخوری
روغن نمک و فلفل:به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با کمی روغن سرخ میکنیم و با یک قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده و ۲ لیوان اب و کمی نمک و فلفل میگذاریم تا نیم پز شود. در ظرف جداگانهای آلوچه برغان را که قبلا سرخ کردهایم با یک لیوان اب میپزیم هویج را خرد میکنیم و با روغن تفت میدهیم و کنار میگذاریم. سپس قیسی را تفت میدهیم در ماهیتابه رب گوجه فرنگی را با کمی روغن سرخ میکنیم و مرغ هویج و قیسی آلوچه را به آن اضافه میکنیم و یکی دو لیوان اب گرم و کمی نمک و فلفل میریزیم و روی حرارت ملایم به مدت ۳ ربع میپزیم.